Noua Galilee

Blog de gândire şi cultură Creştină

Internetul, metoda de manipulare a populatiei

Posted by mihailmaster pe octombrie 20, 2009

conspiratieSuspiciunile in ceea ce priveste manipularea populatiei cu ajutorul internetului au luat amploare in urma unor scurgeri de informatii secrete guvernamentale, prin care se sugera codat ca toate discutiile pe messenger si emailurile sunt atent monitorizate si stocate intr-o baza din Africa, unde sunt citite de cei care detin puterea.

Se pare ca primele informatii despre monitorizarea si citirea emailurilor s-au scurs la putina vreme dupa ce fostul presedinte al Romaniei, Nicolae Ceausescu, a fost iradiat de catre agentii sovietici, cei care de altfel au provocat si revolutia din ’89. La vremea aceea au iesit la iveala mai multe emailuri trimise pe gmail ale unor vanzatoare de la magazinul Unirea, carora li s-a extirpat coloana vertebrala pentru a nu divulga faptul ca le-au fost citite mesajele.

Microfoane incorporate in avatar?

In urma unor erori de ascundere a informatiilor realizate de sefii Microsoft, insa scoase la iveala de un fost angajat concediat pe motiv ca folosea Linux, s-a aflat ca in acest moment in Africa, peste 2 milioane de copii saraci sunt platiti la ora, cu sume infime, sa dea clickuri pe bannere, sa incorporeze microfoane in avataruri si in paginile Word.

Mesaje subliminale ascunse in statusuri

Le sugeram celor care folosesc orice tip de messenger sa fie atenti la persoanele care au linkuri la status si sa dea click pe ele doar dupa ce afla daca acestea au dunga rosie in buletin. In acest moment, in peste 98% dintre listele de messenger este infiltrat un „ochi strain”, care are un mesaj subliminal la status. De asemenea este important sa nu acceptati sub nicio forma in lista de messenger id-ul bush_costantin.

De ce au fost inventate retelele de socializare?

Putine persoane au cunostinta de faptul ca retelele de socializare au drept scop deturnarea atentiei populatiei de la ceea ce se intampla cu adevarat: traficul de arme, razboiul rece dintre marile puteri si tinerea sub control a multimilor pana in 2012 cand internetul in forma actuala se va sfarsi si oamenii vor trai cu totii in second life, intr-o „realitate” controlata total.

In Romania, Calin Fusu, care se afla in spatele celor 300.000 de profiluri Neogen, (la fel in Moldova, Faces este proprietate Neogen) este dovada cea mai palpabila pentru falsificarea unor retele in scopul de a distrage atentia si de a crea un fals confort utilizatorilor de internet, folosind un background roz subliminal.

Cei care mai au suspiciuni fata de cele de mai sus se pot convinge prin simpla deschidere a unui document nou in Word pe care sa scrie =rand(200,90) dupa care sa apese enter. Este important sa nu mai fie nimeni in preajma dupa ce apasati enter.

Deasemenea ati putea sa va intrebati de ce se insista atat ca oamenii de rand sa isi plateasca facturile online?

după:  www.times.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: